Babagan Kita

Dongguan Tuoyuan Precision Machinery Co., Ltd. didegaké ing 2016 lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001. Wiwit taun 2016, dheweke wis melu layanan manufaktur mandheg (welding frame, pembuatan sheet metal, penyemprotan lan proses CNC).

Perusahaan iki jembaré 5.000 meter persegi, kanthi modal terdaftar 10 yuta yuan lan total 60 karyawan. Lokakarya kaping pisanan ana ing No. 101, Jalan Taixin Timur, Komunitas Xinguyong, Kecamatan Wanjiang, Kota Dongguan. Utamane melu proses lan perakitan bagean presisi peralatan otomatisasi non-standar, uga desain lan produksi peralatan clamping.
Lokakarya nomer loro ana ing Desa Xiaohe, Kutha Daojiao, Kutha Dongguan. Utamane ngolah amben mesin pemotong laser, piring ngisor peralatan gedhe, piring ringan, piring lan bingkai tembok, mboseni, panggilingan lan grinding, lsp. Ana 45 buruh produksi, 6 manajer, 5 insinyur lan 4 inspektur kualitas.
Peralatan utamane yaiku pusat mesin CNC: puteran CNC, puteran, panggilingan, grinding, lsp. Penggilingan gantry CNC besar, penggilingan gantry, mesin mboseni CNC.