Pemprosesan bagean baja mesin papat sumbu CNC
  • Air ProPemprosesan bagean baja mesin papat sumbu CNC

Pemprosesan bagean baja mesin papat sumbu CNC

TUOYUAN nggambarake kinerja dhuwur sing digawe ing pabrikan China ing area mesin Gantry CNC sing gedhe. Bagian mesin sing amba wiwit 6 meter nganti 17meter. Desain struktural Gantry CNC gedhe TUOYUAN lan simetri termal ngidini mesin bagean akeh nalika njaga dinamika sing dhuwur lan ngilangi chip. Kita ngarep-arep dadi pemasok Gantry CNC gedhe sing digawe ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

TUOYUAN nggambarake kinerja dhuwur sing digawe ing pabrikan China ing area mesin Gantry CNC sing gedhe. Bagian mesin sing amba wiwit 6 meter nganti 17meter. Desain struktural Gantry CNC gedhe TUOYUAN lan simetri termal ngidini mesin bagean akeh nalika njaga dinamika sing dhuwur lan ngilangi chip. Kita ngarep-arep dadi pemasok Gantry CNC gedhe sing digawe ing China.


Dhaptar parameter pangolahan bagean mesin baja papat sumbu CNC


Materi
Aluminium, Baja, Baja tahan karat, Kuningan, Tembaga, Gangsa, Nylon, POM, ABS, lsp.
Toleransi 0,01mm
Toleransi
0,01mm
Ukurane
14000mm * 4000mm * 2000mm (Maksimum L * W * H)
Piranti
Gantry CNC: 6 METER, 9 METER, 10 METER, 14 METER, 17 METER
Kapasitas
500 lembar saben wulan
MOQ
1 potong
Sistem QC
100% inspeksi sadurunge dikirim
Sistem QM
SO 9001: 2015
Jangka wektu pambayaran
Pembayaran T / T

Perawatan lumahingPeledakan wedhi, Peot shot, Anodizing, Coating Powder, Chrome / Zinc / Nickel / Silver / Gold Plating, Blackening, Polishing, Nitriding, Frekuensi dhuwur, Panas panas dll.
Layanan ODM / OEM: Kasedhiya
Nyedhiyakake conto: Kasedhiya
Layanan liyane ngukir :CNC, ngukir Laser, Nyetak sutra, Knurling

Wektu timbal10 ~ 15 dina, miturut jumlah lan syarat klien

Syarat Pengiriman:

1. 0-500kg: muatan udara sadurunge

2.> 500kg: prioritas muatan laut

3. Minangka syarat pelanggan

Paket mesin panggilingan CNC kanggo ngolah aluminium

1. Nyegah karusakan

2. busa EPE / + Kemasan karton / Kayu

3. Minangka syarat pelanggan, ing kondhisi sing apik

Wektu timbal10 ~ 15 dina, miturut jumlah lan syarat klien

FAQ:
Q1. Apa bobot maksimum bagean mesin gantry CNC sing gedhe?
A1: 60 Ton.
P2. Apa diemensi maksimum bagean mesin gantry CNC sing gedhe?
A2: Ukuran maksimal yaiku 14000mm * 4000mm * 2000mm (L * W * H).
P3. Apa toleransi bagean mesin gantry CNC sing gedhe?
A3: Toleransi yaiku 0,01mm.
P4. Kepiye cara pengiriman?
Biaya angkutan A4:Arg banget, disaranake supaya kapal laut kanggo dikirim.
P5. Apa kita bisa nindakake syarat pambayaran dening L / C nalika dideleng?

A5: Amarga angel njupuk barang kanthi awis mula kita ora bisa nampa pembayaran L / C sajrone wektu khusus kasebut.




Tags Panas: Pemprosesan bagean mesin baja papat sumbu mesin, Kualitas, Lanjut, Produsen, Digawe ing China, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码